Webdesign2018-09-24T14:10:11+00:00

Web design.

Jouw online visitekaartje.

DIT IS WAT WE DOEN

Wij kunnen websites bouwen.

Heb je nog geen (goede) website? Dan is dat absoluut een gemiste kans voor jou en je bedrijf. Je website is namelijk het online visitekaartje van jouw bedrijf. Een efficiënte en representatieve website zorgt voor een betere vindbaarheid, vergroot de naamsbekendheid en vergroot je kans op nieuwe klanten te werven. Tegenwoordig is een bedrijf zonder website bijna net zo schaars als iemand zonder smartphone.

MAAK KENNIS MET JOUW

Eigen website.

Van op-maat-gemaakte websites tot aan full-responsive budget sites voor de ZZP’er of het MKB. En dat allemaal op het gebruiksvriendelijke en zoekmachine geoptimaliseerde WordPress platform.

V.a. € 695,-

Lees meer
DIT IS HOE WIJ DAT AANPAKKEN

Informeel vakkundig.

Wij realiseren websites van concept tot uitvoering dankzij ons powerteam van vakidioten. Een goede samenwerking begint bij een kop koffie! Na het in kaart brengen van de wensen en verwachtingen komen we samen tot een plan van aanpak. We bespreken de indeling, het kleurgebruik en de vormgeving. Naast dit prachtige design dat volledig naar jouw wensen en verwachtingen wordt samengesteld, is een hoge ranking in de zoekmachines erg belangrijk voor jouw vindbaarheid. Daar mikken wij dan ook op. Transparantie is een van onze persoonlijke kenmerken. De afstand tussen ontwerper en bouwer wordt kleiner waardoor elk detail tijdens het proces aangepast en besproken kan worden.

Offerte
portfolio
Offerte
portfolio
DIT IS WAAROM WIJ

Websites bouwen.

Jouw website is je online visitekaartje. In veel gevallen wordt de eerste indruk die je achterlaat, gegeven door je website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die je doelgroep aanspreekt en die goed bij jou past. En laten wij nu net van creatieve uitdagingen houden. Het is nu eenmaal lastig om professionele vakidioten uit hun comfortzone te halen!

Wij zijn gevestigd in Ospel (nabij Weert) maar het voordeel van webdesign is dat tegenwoordig bijna alles online kan. Dat is niet alleen extra voordelig maar ook milieubewust!

Maak kennis met ons
DIT IS EEN GREEP UIT

Ons portfolio.

Bekijk meer
DURF JIJ MET ONS EEN UITDAGING AAN TE GAAN?

Neem dan contact met ons op.

Contact