Skip to content

Communicatie waar je impact mee maakt

#grafisch ontwerp #dtp #drukwerk 

Offline media

Creatieve communicatie

Logo, magazine, huisstijl, visitekaartje en méér

Wil je een logo laten maken? Wil je graag je boodschap overbrengen naar je doelgroep? Onze creatieve vakidioten helpen je graag uit de spreekwoordelijke brand.

Of het nu om een flyer, social media campagne of complete huisstijl gaat, wij gaan samen met je op zoek naar een visuele identiteit die aansluit op jouw wensen en verwachtingen zodat jij jouw boodschap kunt overbrengen.

Dankzij een nauwe samenwerking met lokale ondernemers zijn we ook in staat om drukwerkmogelijkheden aan te bieden. Dat noemen we nu simpelweg 1 partij voor A tot Z.

Wij weten als geen ander dat beeld méér spreekt dan woorden. Neem zelf een kijkje in ons portfolio en laat je verrassen naar onze mogelijkheden.

funky magazine
tour doospel 2019

Als iedereen out-of-the-box zou gaan denken dan is de spreekwoordelijke doos gewoon leeg!

Heb je daar wel eens bij stil gestaan? Het is onze missie om er voor te zorgen dat jij jouw doelgroep bereikt en impact kunt maken. Daarom geloven wij in creatieve communicatie. Of het nu online of online is, dat maakt ons helemaal niet uit. 

Ieder bedrijf is uniek, dat weten wij als geen ander. Een ontwerp dat volledig aansluit op jouw identiteit is de basis om jouw boodschap over te brengen. En daar helpen wij je graag bij!

 

Kennis maken?

Wij helpen jouw boodschap over te

brengen naar jouw doelgroep

#wij denken mee met onze klanten #conversie #omzetscoren #creatieve ideetjes

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele uitstraling van je bedrijf waarbij het logo centraal staat. Daarnaast bestaat een huisstijl uit passende kleuren, typografie, vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor de (her)kenbaarheid van jouw onderneming.

Omdat mensen visueel zijn ingesteld vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen om jouw doelgroep te bereiken. Met een persoonlijke huisstijl laat je zien wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. 

>> Huisstijl laten maken? Lees meer

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van jouw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar je voor staat. Hierbij is ook de kleurkeuze heel belangrijk. Een goed gekozen kleur kan er dan ook voor zorgen dat jouw bedrijf extra zichtbaar is!

Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Wij mengen de smaken van jouw bedrijf tot een krachtig visueel beeldmerk.

>> Logo laten maken? Lees meer

Visitekaartje

Waar je website het online visitekaartje van je bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat een visitekaartje aansluit bij jouw identiteit en de huisstijl van je onderneming. De visitekaartjes die wij ontwerpen hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. Je wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie je jouw visitekaartje geeft?

>> Visitekaartje laten maken? Lees meer

Briefpapier

Het ontwerp van brief- en/of factuurpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van een logo en visitekaartje. Je briefpapier komt regelmatig onder ogen van je klanten (zowel digitaal als in real life), afnemers en leveranciers. En kan dan ook gezien worden als je tweede visitekaartje.

Wij ontwerpen samen met jou je briefpapier en zorgen ervoor dat het goed aansluit bij jouw onderneming.

>> Briefpapier laten maken? Lees meer

Enveloppen

Vaak is de envelop een ondergeschoven kindje wat als minder belangrijk wordt gezien. Maar een envelop is vaak het eerste wat jouw (potentiële) klant ziet.

Wij laten het ontwerp van de  enveloppen natuurlijk aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf, waardoor je klant direct kan zien wie de afzender is. Dankzij een nauwe samenwerking met lokale ondernemers weten we het ontwerp ook te realiseren. Zo zijn we in staat om diverse papiersoorten aan te bieden.

>> Enveloppen laten ontwerpen? Lees meer

Flyer

Een flyer zet je helaas niet even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer. Want waar leg je de accenten? Welke foto’s kun je nu het beste gebruiken? Hoe zorg je ervoor dat jouw flyer laat zien wie je bent en wat je doet? En hoe positioneer je de diverse elementen het beste?

Vragen waarop wij samen het beste antwoord gaan zoeken. Tenslotte willen wij jouw flyer natuurlijk laten opvallen tussen alle andere reclame-uitingen.

>> Flyer laten maken? Lees meer

Magazine / Folder

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of bedrijfsbrochures kun je veel informatie kwijt om jouw doelgroep te overtuigen van jouw product, dienst, evenement, enzovoorts.

Een folder is één vel gevouwen drukwerk en een brochure bestaat uit meerdere vellen papier die aan elkaar zijn gehecht, doormiddel van bijvoorbeeld nietjes of lijm.

Samen met jouw bespreken we je wensen en eisen ten aanzien van een folder of brochure. En kijken we welk middel het beste past bij jouw doel. Ten slotte bepalen we hoe de vulling en uitstraling eruit moet zien.

>> Magazine of folder laten maken? Lees meer

Drukwerk

Dankzij een nauwe samenwerking met (lokale) ondernemers weten we ook diverse drukwerkmogelijkheden te bieden. Van ontwerp tot hardcopy realisatie. Dat noemen we nu simpelweg één partij voor A tot Z.

We denken mee met het papiersoort, de afwerking, maat, kleuren en noem maar op. Van dubbelzijdige visitekaartjes in fullcolour tot aan op-maat-gemaakte spandoeken.

>> Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer