Maak kennis met de tweede editie van Funky Magazine

Maak kennis met Kristy. Ze is eigenaresse van (en het gezicht achter) kapsalon Funky Hairstyling uit Nederweert (Midden-Limburg). Ze wilde haarzelf onderscheiden van de rest door een persoonlijk magazine (lees: tijdschrift) te publiceren met als doel dit viermaal per jaar uit te brengen. En wij waren de gelukkigen die wederom een handje mochten helpen! En vanzelfsprekend staat de tweede editie in het teken van Valentijn 2019. De eerste editie werd gelanceerd eind 2018. 

Funky Magazine #2 in een notendop

DIKKER, ELEGANTER & MORE

In het magazine worden niet alleen (lokale) ondernemers aan je voorgesteld maar neem je ook een kijkje in het prive leven van Kristy en haar toppers, vind je (nóg meer) diverse acties en promoties, ‘doe-het-zelf-tips’ en nog veel meer! Tja, de tweede editie is niet voor niets nóg dikker en nóg eleganter. Ben je benieuwd naar het resultaat en wil je graag zelf een exemplaar bemachtigen? Neem dan een kijkje op haar website.

Chatten met Dionacle
Chatten met Dionacle

De kracht van lokaal ondernemen

In het magazine worden een aantal lokale ondernemers aan je voorgesteld. Wist je dat omgeving Nederweert rijker is aan (jonge) ondernemers dan voorheen? Kristy weet zelf als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als (jonge) ondernemer. Vandaar dat ze ook de mogelijkheid biedt aan anderen om uitgelicht te worden. Wil jij dit ook? Neem dan contact op met Funky Hairstyling.

Kersttrends 2018
Chatten met Dionacle
Chatten met Dionacle

Dit is waar wij het voor doen

Als ondernemer (wij) is er geen enkel gevoel fijner dan een trotse klant te ontmoeten. Een lach op een gezicht op het moment van een oplevering. En dat hebben we dit keer absoluut bereikt (en dat zeggen we niet alleen zelf!).  We vinden het enorm fijn dat niet alleen de klant blij is maar ook dat anderen zeer positief reageren op het resultaat. Dat is nu precies waar we het voor doen en waar we voor staan.

Wil jij ook deze editie ontvangen?

Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Funky Hairstyling want OP = OP. En het is ook mogelijk om het magazine op te laten sturen via de post. Op www.funkyhairstyling.nl vind je meer informatie en contactmogelijkheden.

Kortom, wij kunnen ontwerpen

Ben je stiekem benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen magazine of tijdschrift? En wil je stiekem meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk alle mogelijkheden HIER. Onze creatieve vakidioten hebben de nodige ervaring om elke gewenst ontwerp te creëren en te realiseren.

Sieraden algemeen
2019-02-07T09:48:24+00:00