Maak kennis met de nieuwe website van Cloud Service Management

In opdracht van Cloud Service Management uit Eindhoven hebben we een compleet nieuwe website mogen realiseren. Een overzichtelijke, meertalige en gebruiksvriendelijke website. Door slechts één druk op de knop kan de bezoeker de website vertalen naar de gewenste taal. Wel zo handig als je doelgroep zich ook buiten onze grenzen bevindt. 

Ervaar zelf de mogelijkheden van Cloud Service Management op https://www.cloudservicemanagement.nl 

Over Cloud Service Management

Cloud Service Management is het platform waar Jurian Burgers als Service Management consultant en freelance ITIL & Cloud trainer inzicht en ervaringen met cloud diensten deelt. Theoretische onderbouwingen en praktische toepassingen, o.a. uit eigen praktijk. 

Je eigen website?

Ben je ook toe aan een nieuwe website of een vernieuwend concept? Dan ben je bij Mediabureau Dionacle aan het juiste adres want onze vormgevers en developers weten daar wel raad mee. Zij vertalen de blauwdrukken van design door naar soepele en gebruiksvriendelijke websites! Neem vrijblijvend contact met ons op of maak eens een afspraak. We komen namelijk graag op jouw locatie om eens kennis te maken onder het genot van een lekker kopje koffie.

Neem contact met ons op
2019-02-28T13:01:07+00:00