Fotografie2018-10-12T09:19:30+00:00

Fotografie & Video.

Zowel zakelijk als particulier.

DIT IS WAT WE DOEN

Wij kunnen fotograferen.

Fotoshoots op een locatie naar keuze voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ben je op zoek naar een fotograaf in Ospel (nabij Weert) die bij jou past? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van vrienden en familie shoots tot aan uitgebreide bedrijfsreportages. Van een fotograaf op locatie tot aan volledig bewerkte bruiloftvideo’s. Laat je inspireren door de kracht van fotografie. Onze fotografen zijn trouwens enorm flexibel. We komen gewoon naar jouw locatie!

SPECIAAL VOOR JOU

De leukste fotoshoots.

Wat is er nu mooier om herinneringen vast te leggen die jou dierbaar zijn? En dat allemaal op een manier die volledig bij jou past? Doe eens gek, serieus of ‘out-of-the-box.’ Samen leggen we jouw perfecte moment vast zodat jij je herinneringen kan blijven koesteren. En dat op een locatie naar keuze!

V.a. € 45,-

Boek een shoot!
DIT IS HOE WIJ DAT AANPAKKEN

Informeel scherpstellen.

Zie je het al voor je dat je ‘dichtklapt’ nu de camera op je gericht is? Die geforceerde lach wilde je juist verbergen! Geen probleem. Wij breken het ijs! We maken grapjes, lachen, nemen het niet al-te-serieus waardoor we er samen voor zorgen dat er een informele maar vooral super sfeer ontstaat!

Je begint te lachen, trekt een gekke bek en je steekt je gezelschap aan. Opeens begint de hele groep te veranderen in lachende, gekke bekken-trekkende personen. Wij klikken, jij een klik met de fotograaf!

Na de fotoshoot nemen we afscheid van elkaar maar daar blijft het niet bij. Wij ga aan de slag met het bewerken van de foto’s waarbij jullie een digitale selectie kunnen maken van de foto’s die jullie graag willen hebben. Smaken verschillen toch!

Prijslijst
portfolio
Prijslijst
portfolio
JOUW BEDRIJF IN BEELD

De zakelijke markt.

Kan jouw bedrijf nieuwe foto’s gebruiken? Bijvoorbeeld voor de website, een flyer, een open dag of een relatie-event? Kortom voor commerciële marketingdoeleinden? Je kunt natuurlijk zelf wat foto’s schieten maar meestal bereik je dan net niet wat je eigenlijk wilt zien. Laat het aan ons over!

V.a. € 130,-

contact

Wat een toffe ervaring hebben wij gehad met Dionacle! Een super sfeer zorgde voor ons gewenste resultaat.

Kristy V., Funky Hairstyling

Ik was op zoek naar speciale foto’s voor mijn Social Media en ik heb precies gekregen wat ik wilde.

Romy D.

Dankzij liefdevolle fotobewerking hebben wij ons bedrijf beter in beeld kunnen krijgen. We zijn zeer tevreden.

Tim van D., Verberne Diepboortechniek
MARKETING & BRANDING

Videografie.

Laat ons marketingactiviteiten als merchandising en reclame-uitingen toepassen rondom jouw merk of bedrijf en ervaar de kracht van branding. Of stap in de wereld van de films en ontdek wat video bewerking op het hoogste niveau voor jou kan betekenen. Laat ons jouw speciale promotiefilm ontwikkelen en trek alle aandacht!

V.a. € 295,-

contact
ZO PAKKEN WIJ DIT AAN

Ons powerteam.

“Together Everyone Achieves More”. De achterliggende gedachte van een team. Of zoals in de Nederlandse volksmond: “Samen bereiken we meer”. Door de tijd, hebben we een Powerteam om ons heen verzameld van tekstschrijvers, marketeers, webdesigners, programmeurs, fotografen en cameramensen; stuk voor stuk stabiele partners die we, uiteraard in overleg met jou, inzetten om je product of onderneming naar een nog hoger level te tillen.

0
Fotografen
0
Videografen
0
Bewerking Experts
DURF JIJ MET ONS EEN UITDAGING AAN TE GAAN?

Neem dan contact met ons op.

Contact