Een website voor Traditionele Chinese Geneeswijzen van Sigrid

Acupunctuur zegt je misschien iets maar geldt dat ook voor Qigong, Shiatsu en Fytotherapie? We hebben een moderne website mogen realiseren waarbij je van alles te weten komt over deze Traditionele Chinese Geneeswijzen voor Sigrid Droste uit Eindhoven. Een overzichtelijke, informatieve en gebruiksvriendelijke website waar we tevens ook de trotse credits op ons mogen nemen voor de bedrijfsfotografie.

Neem eens een kijke op de nieuwe website via www.sigriddroste.nl

Over Sigrid Droste

Ik ben opgeleid als Therapeute in de Chinese Geneeswijzen en afgestudeerd bij het Opleidingsinstituut QingBai. Latere scholingen zoals Chinese Fytotherapie en Medische Qigong heb ik gevolgd bij OTCG (Het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen) in Antwerpen. In Kathmandu (Nepal) heb ik een cursus HealingHands gevolgd bij Rahul Bahti. Voor alle b.g opleiding ben ik in bezit van een diploma. Daarnaast ben ik aangesloten bij de TCM beroepsvereniging Zhong en heb vanuit deze organisatie het licentie certificaat Erkend Therapeute verkregen. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van acupunctuur, shiatsu, fytotherapie en qigong.

Je eigen website?

Ben je ook toe aan een nieuwe website of een vernieuwend concept? Dan ben je bij Mediabureau Dionacle aan het juiste adres want onze vormgevers en developers weten daar wel raad mee. Zij vertalen de blauwdrukken van design door naar soepele en gebruiksvriendelijke websites! Neem vrijblijvend contact met ons op of maak eens een afspraak. We komen namelijk graag op jouw locatie om eens kennis te maken onder het genot van een lekker kopje koffie.

Neem contact met ons op
2019-04-04T13:32:01+00:00