Benieuwd naar een meertalige (Multilingual) website? Bekijk dan eens ons werk

We hebben een gebruiksvriendelijke en meertalige (multilingual) website mogen realiseren in opdracht van Verberne Diepboortechniek BV uit Asten.

Meertalig (Multilingual)

Een meertalige website kan van belang zijn indien je klanten ook buiten de Nederlandse ‘grenzen’ te vinden zijn. Want eerlijk is eerlijk, hoe fijn is het voor de bezoeker om je gehele website in één klik te vertalen! Deze klant had de voorkeur voor een drietalige website: Nederlands, Engels en Duits. Je kunt het resultaat zelf ervaren door een kijkje te nemen op de vernieuwde website.

Nederlands

Chatten met Dionacle

Engels

Chatten met Dionacle

Bronvermelding: Menu Smallscreen Verberne Diepboortechniek

Een druk op de knop

Met slechts het gemak van één druk op de knop, kan jouw bezoeker direct zijn/haar eigen voorkeur qua taalinstelling aangeven. Daarmee ben je niet alleen een stuk klantvriendelijker maar kun je ook jouw online conversie/rendement verhogen. Want die potentiële bezoeker uit Engeland heeft nu wel toegang tot de vertaalde informatie van jouw dienst of product. En dat allemaal op het WordPress platform.

Heb je al een eigen website?

En wil je jouw website ook meertalig maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan graag samen met je aan de slag om jouw website te vertalen, beschikbaar te stellen aan honderden potentiële klanten en vindbaar te maken buiten Nederland. Want zeg nou eerlijk, jij kunt waarschijnlijk ook iets betekenen voor die toerist.

Neem contact met ons op
2018-12-05T11:38:55+00:00